Datos personales

Autor plástico afincado en Barcelona. Estudios realizados en Escuela de Artes Aplicadas y Oficios Artísticos de Barcelona-Llotja-. Ha realizado numerosas exposiciones de pintura, escultura y instalaciones.

lunes, 21 de junio de 2010

Felip Gaig - Objectesclafat -

6 comentarios:

  1. Entrevista a la televisió de Reus sobre l'exposició objecte esclafat, en la galeria Antoni Pinyol de Reus.

    ResponderEliminar
  2. Hola felip,ahora reciclar es un placer

    ResponderEliminar
  3. Ets fantàstic i visionari...enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  4. Hola, em dic Júlia Navarro ,sóc una estudiant de 1r de batxillerat artístic que estic fent un treball de recerca que es titula ,"El reciclatge com a art".
    M'agradaria tindre una entrevista amb tu (ja ens posaríem d'acord amb el dia i l'hora que ens anés bé)per tal de conèixer la teva trajectòria artística i incloure ‘la al treball.
    Amb el meu treball vull donar a conèixer tots aquests artistes que fan obres reciclant.Et volia enviar aquest missatge per correu peró no he trobat el teu correu al blog.
    El meu correu és julsnadi@gmail.com . Siusplau necessitaria que em contestessis el més aviat millor, i si pot ser que l'entrevista fos entre el 13 i el 26 de juliol. Moltes Gracies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Júlia, ho sento però és que fins ara no he vist el teu missatge. Si encara estas interessada pots contactar amb mi al correu felipgaig@gmail.com

      gràcies

      Eliminar